14 Eylül 2017 Perşembe

Günlük Bakım Nasıl Olmalı ?

GÜNLÜK / RUTİN BAKIM
Kısa bir aradan sonra yeniden geldim.Konumuz başlıktan anlaşılacağı gibi bakım.Kimse yanında bakımsız arkadaş, sevgili ,ebeveyn gezdirmek istemez.Günlük bakım yaparak hep bedenen hem ruhen rahat olabilirsiniz.Peki günlük bakım nasıl olmalı bunlar neler?

Günlük bakım için en öncelikli şey saçlar kız ve erkek içinde bu böyle... Öncelikli olarak yaz kış fark etmeksizin uyandığınızda güzel ılık bir duş almalısınız.Bu hem sinirlere iyi gelecek hemde gün içinde kötü kokmanıza engel olacak.Duştan sonra vücut kremini ve rollonunuzu kullanmayı da unutmayınız.Uçları kötü gözüken saçlarında uçlarından 1-2 cm alınmasında bir zarar yok sanki 💁 saçlarınızı daha sağlıklı ve bakımlı gösterecek.Saçlarınızı yumuşak parlak ve bakımlı gösteren ürünleri de kullanmalısınız.

Dişler ise günlük kesinlikle en az 2 defa fırçalanmalı hem temiz hemde ferah bir ağıza sahip olmalısınız.
Tırnak bakımı da çok önemli bence uzun tırnak seviyorsanız eğer, bakmasını bileceksiniz arkadaş öyle içi dolu pis tırnakla dolaşmaktan ne zevk alıyorsun.Uzatmıyor isen mutlaka kısa kullanmalı ve manikürünüzü düzenli yapmalısınız.Yumuşak eller için iyi bir nemlendirici de kullanmalısınız.
Ve kıllar herkesin korkulu rüyası gibi ama artık devir teknoloji ve lazer devri bütçeniz buna uygun ise mutlaka lazer yaptırmalısınız zararsız olduğu da artık kesin kanıtlandı. Ayrıca eğer lazer yaptıracak bütçeniz yok ise ağda ve traş bıçağı yöntemine başvurabilirsiniz. Traş bıçağı dediğim şey ne ki 2tl lik ürün.Biz sizin tişörtten çıkan kol altı kıllarınızı görmek zorunda değiliz.

Gelelim cilt bakımına bunun için çok fazla yöntem var tonikler peelingler maskeler, yüz yıkama jelleri yüzünüze uygun olan temizleme ürünü almalı ve her sabah kullanmalı haftada bir / iki maske uygulamalısınız.
Ve en sevdiğim bölüm makyaj çocuk yaştan beri anne rujları çalan bir kız olarak makyajsız dolaşmayın.Makyaj sürülen bir öz güvendir benim için💪en azından bir rimeliniz bir rujunuz olmalı ve kullanmayı alışkanlık haline getirmelisiniz.
Son olarak düzgün giyinmek sizi daha bakımlı ve güzel gösterecektir. Biraz renk uyumu biraz moda derken özen gösterebilirsin...Kendinize iyi BAKIM😮
İNSTAGRAM:melikeguntepe



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Avşa Adası- Balıkesir

Herkese merhaba sizinle birazcık Avşa adası hakkında konuşmaya geldim.Gitmek isteyen olursa hem biraz fikir olur. Ufak bir yardımım olur.(çü...